LOADING CLOSE

Despre noi

Specializați în tâmplărie PVC din Gorj, suntem o societate deosebită în ceea ce privesc produsele de tâmplărie PVC. Suntem angajați  în furnizarea de produse și servicii de înaltă calitate. Având o experiență în domeniu de peste 10 ani, considerăm că îndeplinim cerințele de calitate și promtitudine pe care le așteptați din partea noastra.

Cu ajutorul acestui site, ne dorim să punem la dispoziția dumneavoastră un modern instrument de contact, informare și nu în ultimul rând de observare curentă și în detaliu a activității companiei noastre. Scopul acestuia  este de fapt de a îmbunatăți relațiile noastre cu PARTENERII și CLIENȚII nostri, precum și cu oricine ar dori să ne cunoască.

Vă garantăm că veți avea un sistem de tâmplarie PVC de calitate.

Pentru ca dumneavoastră să beneficiați de produse de calitate la un preț competitiv, colaborăm numai cu furnizori consacrați in domeniul tâmplariei PVC Gorj: RAMPLAST SOLID400 –  pentru profile de PVC.

Feroneria utilizată în echiparea tâmplariei este ROTTO NT, G-U, KALE și GREENTEQ, Germania și Austria, fiind decisivă pentru protecția de calitate și confortul oferit de ferestrele dumneavoastră.

Sticla folosită în producția pachetului termoizolant are proveniența SAINT-GOBAIN și GUARDIAN.

Garanția oferită este cuprinsă între 2 și 5 ani.

Pe lângă acestea mai comercializăm STICLĂ BOMBATĂ și accesorii precum: plase de insecte( fixe, cu balamale și tip rulou), glafuri din PVC și Aluminiu, Rolete textile și Rulouri de exterior din Aluminiu(aplicate și încastrate), precum și i de garaj(tip rulou și secționale).

Ce facem noi?

Producem Ferestre, Usi din Termopan PVC și Sticlă Bombată.

Misiunea noastră

Promptitudine, Performanță, Flexibilitate și Siguranță.

Viziunea noastră

Portofoliu vast de produse din Termopan și creșterea numărului de clienți.

10
Proiecte Finalizate
10
Probleme Rezolvate
10
Raspunsuri la întrebări
10
Clienți Fericiti
Call Now Button